Is les volgen bij ‘House of Musicians’ wat voor jou?

Een van de meest gestelde vragen die wij krijgen bij ‘House of Musicians’ is de vraag wat het niveau is van de lessen die reeds online staan?

Als doelgroep hebben wij van bij de start geprobeerd om aanvullende lessen aan te bieden voor muzikanten die al wat jaren in de muziekschool les volgen en op zoek zijn naar nieuwe, verfrissende ideeën. We mikken, wat niveau betreft, dus op het niveau 3.1 (de vroegere middelbare graad) of op weg zijn om een C-examen te behalen in Nederland.

Daarnaast kan je stellen dat iedereen die interesse heeft voor een instrument en leergierig is wel wat kan leren van onze docenten. De lessen zijn telkens opgebouwd rond een thema en bij alle instrumenten heel uiteenlopend, van ‘Ademhaling’ tot ‘stressreductie’ en van ‘speciale technieken’ naar “Voicing”.

Beginners kunnen best eerst héél goed bij hun docent op de muziekschool aan de bak om dan later bij ‘House of Musicians’ extra informatie te vinden. Want wij willen voor alle duidelijkheid niet de muziekschool vervangen, wel ondersteunen!

Elke docent heeft ook zijn of haar eigen manier om iets aan te brengen, op deze manier is het zelfs handig wanneer je zelf leraar/lerares bent om iets vanuit een ander standpunt te bekijken en het zo aan je eigen leerlingen over te brengen.

Herken je jezelf hierboven, jonger als 116 jaar en op zoek naar: aanvullende lessen, verfrissende ideeën, een ander standpunt of inspiratie ben je bij ‘House of Musicians’ aan het juiste adres!

Pieter Vandermeiren

Previous
Previous

Wat is de ideale ademhaling bij het bespelen van een blaasinstrument?

Next
Next

House of Musicians: Online leren voor muzikanten